29 Mart 2010 Pazartesi

Kuzenler

       Geçen gün babanın dayılarına gittik. Dört dayımız aynı apartmanda oturuyor. Dayılar, eşleri, çocuklar.. Gelen giden de hiç eksik olmuyor. Üniversitede okuyan çocuklar, evli olan çocuklar, gelinler, torunlar, bizler... Anlayacağın kalabalık ve eğlenceli bir ortam. Özellikle de siz kuzen çocukları için. Çocukların bol olması, iyi anlaşmanız, parkın yakın olması.. gibi etkenler orayı sizler için daha cazip kılıyor. Geçen gün gittiğimizde yine kuzenlerle parka gittiniz ve çok güzel eğlendiniz.


Bu bizim ufaklıkların Berivan ablası. Berivan sülalenin tüm çocukları tarafından çook sevilir. Hepsinin üstünde emeği vardır. İşte Eylülle park maceraları..




Bu da Helin ablamız. Çocukların oyun kurucusu, oynatıcısı.. O da Berivan gibi sülalenin en sevilenlerinden. Evcilik, marketcilik, babacılık, hastacılık, misketcilik... hepsi ondan sorulur:))




Barış abimiz, kızların sevgilisi:) ve Asmin. Asmin, Zelal, Berfin ve Eylül çook iyi anlaşırlar. Aslında o gün daha bir çok fotoğraf çekmiştim fakat makinanın azizliğine uğradık. Sanırım hafızamız dolmuş.





                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder