31 Mart 2010 Çarşamba

iyi ki doğdun

           Ege'lerin bizi ziyareti, Eylül de büyük bir mutluluk yarattı. (tabi bende de). Sabah erkenden kalktı Eylül ve anne Ege ne zaman gelicek ilk cümlesi oldu. Bunu takiben yaklaşık yarım saatte bir aynı soruyu tekrarladı. Çocuk haklı içi içine sığmıyordu. Bir de Bilge teyzesine "teletubbies" cd.si sipariş etmişti. Nerden bilebilirdik ki o gün den sonra hayatımızın değişeceğini. O cd'nin bize neler yapıcağından habersiz sevinçle aldık cd.yi ve taktık. Takip eden günler ve saatler de tekrar ve tekrar taktık. Hala kafamda çınlıyor: Dipsi, Lala, Po, Tinky Winky.. Keşke zamanı geriye almak mümkün olsaydı. Ama ne mümkün:))))
        İşin şakası bir yana Eylül Teletubbies lere aşık oldu. Habire izlemek istiyor. Yanlış anlaşılmasın açtıktan sonra bitene kadar önünde oturup odaklanmıyor. 10 bilemedin 15 dak. izliyor sonra bize anlatıyor. Bak anne Tinky Winky çantasına şunu koydu, bunu yaptı....
        Dönelim ziyaret gününe Ege ve Eylül herzamanki gibi hamur ve muhtelif çocuk oyunlarını oynadılar. Bir de sanal bir doğum günü yaptık onlara bak bu çok eğlenceliydi.




Çok zevk aldılar afacanlar, bu iyiki doğdun işinden.






Hamurlar en büyük eğlenceleri..


                      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder